حمایت ۸ کشور عربی از بازگشت سوریه به اتحادیه عرب-راهبرد معاصر
ترامپ: دوست دارم ایران را موفق ببینم؛ فقط نباید سلاح هسته‌ای داشته باشند جلالی: موافقتنامه جامع ایران و روسیه در سفر رئیس جمهور به مسکو امضا می‌شود واشنگتن‌پست: حماس از توافق پیشنهادی بایدن حمایت می‌کرد تا اینکه نتانیاهو خواسته‌های جدیدی را مطرح کرد بیانیه مهم حزب‌الله درباره مرحله جدید مقابله با رژیم صهیونیستی: منتظر روز‌های آینده باشید عراقچی در بدو ورود به ترکیه: اکنون در منطقه درک مشترکی وجود دارد | مسائل باید مسالمت‌آمیز حل شود وزیر خارجه ترکیه: احتمال درگیری میان تهران و تل آویو بالاست پنتاگون: هیچ نقشی در عملیات ترور یحیی سنوار نداشتیم نماینده ایران در سازمان ملل: صدام را با وضع آشفته از سوراخ زیرزمینی بیرون کشیدند | شهید سنوار در میدان نبرد، با لباس رزم و نه در مخفیگاه به مقابله با دشمن پرداخت خطیب زاده: ما برنامه نظامی هسته‌ای را دنبال نمی‌کنیم | خویشتن داری در برابر اسرائیل دیگر کارساز نیست رویترز: ترامپ در حال زمینه‌چینی برای به چالش کشیدن نتایج انتخابات در صورت شکست است نامه ایران به سازمان ملل درباره اتهامات تل‌آویو علیه تهران: حمایت ایران از گروه‌های مقاومت کاملاً مطابق با حقوق بین‌الملل است روایت هاآرتص از نحوه به شهادت رسیدن «یحیی السنوار» در رفح عراقچی از قاهره به استانبول رفت ارتش اسرائیل به حالت آماده باش درآمد عراقچی: مشورت‌های امروز در مصر بسیار سازنده بود

حمایت ۸ کشور عربی از بازگشت سوریه به اتحادیه عرب

کشورهای لبنان، الجزایر، عراق، تونس، مصر، سودان، امارات و بحرین هشت کشوری هستند که نسبت به بازگشت سوریه به اتحادیه عرب، موضع مثبتی دارند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۲۳ - ۱۶ بهمن ۱۳۹۷ - 2019 February 05
کد خبر: ۴۱۹۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ دستکم ۸ کشور عربی از بازگشت سوریه به اتحادیه عرب حمایت می‌کنند. این خبر را اسپوتنیک به نقل از منبع آگاه خود اعلام کرده است. به گفته این منبع آگاه، کشورهای لبنان، الجزایر، عراق، تونس، مصر، سودان، امارات و بحرین هشت کشوری هستند که نسبت به بازگشت سوریه به اتحادیه عرب، موضع مثبتی دارند.

 

«احمد ابوالغیط» دبیرکل اتحادیه عرب روز گذشته اعلام کرده بود که بازگشت دمشق به اتحادیه عرب نیازمند موافقت تمام اعضای آن است.

 

«فیصل مقداد» معاون وزیر خارجه سوریه پیش از این گفته بود هیچکس نخواهد توانست برای بازگشت سوریه به اتحادیه عرب، شرایطی را تحمیل کند، زیرا دمشق تسلیم تهدید و باج‌گیری نخواهد شد.

 

اتحادیه عرب متشکل از ۲۲ کشور است که در سال ۲۰۱۱ و در پی آغاز جنگ سوریه، عضویت این کشور را لغو کرد. در اواخر سال ۲۰۱۸ و پس از پیروزی سوریه در جنگ ۸ ساله علیه گروه‌های تروریستی تحت حمایت آمریکا و کشور‌های عربی، برخی کشور‌های عضو این اتحادیه آغاز به بازگشایی سفارت‌های خود در دمشق کردند.

 

در دسامبر ۲۰۱۸، امارات و بحرین نخستین اعضای اتحادیه عرب بودند که اعلام کردند سفارت‌های خود را در سوریه بازگشایی می‌کنند. همزمان با اعلام بازگشایی سفارت‌های کشور‌های حوزه خلیج فارس در سوریه، برخی کشور‌های اتحادیه عرب حمایت ضمنی خود را از بازگشت این کشور به اتحادیه اعلام کردند.

 

 

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار